Luhta Heinolahti

Luhta takki naisille
Kiiltävä puffer-päällystakki syksyisiin ja talvisiin kaupunkipäiviin. Pienistä kuitupalloista koostuva, untuvan kaltainen vanu on kevyttä mutta mukavan lämmittävää, ja kiinteä tekokarvalla koristettu huppu tuo lisälämpöä. Kevyt sade ja kovatkaan tuulet eivät aiheuta ongelmia, sillä kankaan pinnassa on vedeltä ja tuulelta suojaava pintakäsittely. Etuvetoketju aukeaa molempiin suuntiin, jotta istuessa tai kyykistyessä ei tarvitse tuntea oloaan epämukavaksi.
Lisätietoa
Weight 1.0000
Kuvaus Kiiltävä puffer-päällystakki syksyisiin ja talvisiin kaupunkipäiviin. Pienistä kuitupalloista koostuva, untuvan kaltainen vanu on kevyttä mutta mukavan lämmittävää, ja kiinteä tekokarvalla koristettu huppu tuo lisälämpöä. Kevyt sade ja kovatkaan tuulet eivät aiheuta ongelmia, sillä kankaan pinnassa on vedeltä ja tuulelta suojaava pintakäsittely. Etuvetoketju aukeaa molempiin suuntiin, jotta istuessa tai kyykistyessä ei tarvitse tuntea oloaan epämukavaksi.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Pallokuituvanu lämmöneristeenä.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon