Luhta Hevossalmi

Luhta t-paita naisille
T-paitoja ei voi koskaan olla liikaa. Niitä käytetään vuoden ympäri, sääolosuhteista riippumatta; välillä sellaisenaan, toisinaan muiden vaatekerrosten alla. Tähän puuvillapaitaan on lisätty pieni määrä elastaania, mikä tekee siitä mukavamman ja joustavamman. Aivan perustuotteesta ei kuitenkaan ole kyse: metallinhohtoinen printtikoristelu luo tyylikkään säväyksen antaen t-paidalle sen yksilöllisen, naisellisen ilmeen.
Lisätietoa
Kuvaus T-paitoja ei voi koskaan olla liikaa. Niitä käytetään vuoden ympäri, sääolosuhteista riippumatta; välillä sellaisenaan, toisinaan muiden vaatekerrosten alla. Tähän puuvillapaitaan on lisätty pieni määrä elastaania, mikä tekee siitä mukavamman ja joustavamman. Aivan perustuotteesta ei kuitenkaan ole kyse: metallinhohtoinen printtikoristelu luo tyylikkään säväyksen antaen t-paidalle sen yksilöllisen, naisellisen ilmeen.
Long Description Luhta t-paita naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Logomerkki. Printtikuvio etupuolella. V-pääntie.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua.
Materiaalit 95% puuvilla, 5% elastaani
Hoito-ohjeet Irtoväriä saattaa lähteä tummista väreistä. Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.