Luhta Hietaniemi

Luhta housut naisille
Luhdan kevyesti topatut softshell-housut ovat täysin kykenevät ulkoiluretkille, mutta viehättävän, kapean leikkauksen ansiosta ne sopivat myös kaupunkiympäristöön. Hieman joustava pintakangas mahdollistaa täysin vapaan liikkumisen ja suojaa samalla tehokkaasti säältä - kangas itsessään pitää hyvin vettä, minkä lisäksi se on varustettu vettä ja tuulta hylkivällä pintakäsittelyllä. Kangas on silti riittävän hengittävä, jotta olo ei kevyessä liikunnassakaan käy tukalaksi.
Lisätietoa
Weight 0.4000
Kuvaus Luhdan kevyesti topatut softshell-housut ovat täysin kykenevät ulkoiluretkille, mutta viehättävän, kapean leikkauksen ansiosta ne sopivat myös kaupunkiympäristöön. Hieman joustava pintakangas mahdollistaa täysin vapaan liikkumisen ja suojaa samalla tehokkaasti säältä - kangas itsessään pitää hyvin vettä, minkä lisäksi se on varustettu vettä ja tuulta hylkivällä pintakäsittelyllä. Kangas on silti riittävän hengittävä, jotta olo ei kevyessä liikunnassakaan käy tukalaksi.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Kevyt toppaus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri