Luhta Hirsilahti

Luhta parka naisille
Pullea parkatakki, joka on kuin kotonaan arktisissa oloissa. Pitkä malli tuo lämmön polviin asti, ja keinokarvalla reunustettu huppu on säädettävissä, jotta pysyt päälakea myöten suojassa. Trendikäs, oversize-mitoitettu takki on takaosastaan pidempi, ja helman sivuilla on halkiot, jotka mahdollistavat parhaan mahdollisen liikkuvuuden. Päällysmateriaali on käsitelty vettä ja tuulta hylkiväksi, minkä ansiosta tämä urbaani parkatakki on ehdoton valinta hyytävän kylmiin talvipäiviin.
Lisätietoa
Weight 1.6000
Kuvaus Pullea parkatakki, joka on kuin kotonaan arktisissa oloissa. Pitkä malli tuo lämmön polviin asti, ja keinokarvalla reunustettu huppu on säädettävissä, jotta pysyt päälakea myöten suojassa. Trendikäs, oversize-mitoitettu takki on takaosastaan pidempi, ja helman sivuilla on halkiot, jotka mahdollistavat parhaan mahdollisen liikkuvuuden. Päällysmateriaali on käsitelty vettä ja tuulta hylkiväksi, minkä ansiosta tämä urbaani parkatakki on ehdoton valinta hyytävän kylmiin talvipäiviin.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Materiaaliyhdistelmä sisältää villaa.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon