Luhta Hirsiniemi

Luhta parka naisille
Luhdan uusi, vaaleanharmaa meleerattu parkatakki sisältää aitoa villaa ja antaa luonnollisen rennon vaikutelman. Takissa on klassisen duffelitakin tyylisiä yksityiskohtia, kuten kannelliset paikkataskut, puikkonapit ja tilava huppu, mutta lisäksi myös vedenpitävä pintakangas ja pehmeä teddykarvainen vuori kauluksessa ja hupussa. Kirsikkana kakun päällä takki on myös kevyesti topattu, jotta siitä olisi iloa koko kylmän vuodenajan yli.
Lisätietoa
Weight 1.7500
Kuvaus Luhdan uusi, vaaleanharmaa meleerattu parkatakki sisältää aitoa villaa ja antaa luonnollisen rennon vaikutelman. Takissa on klassisen duffelitakin tyylisiä yksityiskohtia, kuten kannelliset paikkataskut, puikkonapit ja tilava huppu, mutta lisäksi myös vedenpitävä pintakangas ja pehmeä teddykarvainen vuori kauluksessa ja hupussa. Kirsikkana kakun päällä takki on myös kevyesti topattu, jotta siitä olisi iloa koko kylmän vuodenajan yli.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Kevyt toppaus., Lämmin teddyvuori kauluksessa., Materiaaliyhdistelmä sisältää villaa.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Kemiallinen pesu tetrakloorieteenillä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. Tuotetta ei saa vesipestä.
Hoito-ohjeet Suositellaan kemiallista pesua. Sisältää nahkaosia.
Materiaalit 70% polyesteri,30% villa