Luhta Hirvenniemi

Luhta parka miehille
Tehopakkaus, joka pitää lämpimänä läpi talven. Paksu untuvajäljitelmätoppaus ei jätä kylmäksi keskitalven kireimmillä pakkasillakaan. Tuuli ei pääse tunkeutumaan teknisen kankaan läpi, ja joustavat sisemmät resorit sulkevat hihat tiiviiksi. Kankaan korkea vedenpitävyysarvo ja pinnalle tehty vedenhylkivyyskäsittely tarjoavat hyvän suojan kosteutta vastaan.
Lisätietoa
Weight 1.3000
Kuvaus Tehopakkaus, joka pitää lämpimänä läpi talven. Paksu untuvajäljitelmätoppaus ei jätä kylmäksi keskitalven kireimmillä pakkasillakaan. Tuuli ei pääse tunkeutumaan teknisen kankaan läpi, ja joustavat sisemmät resorit sulkevat hihat tiiviiksi. Kankaan korkea vedenpitävyysarvo ja pinnalle tehty vedenhylkivyyskäsittely tarjoavat hyvän suojan kosteutta vastaan.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Materiaaliyhdistelmä sisältää villaa.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sisältää nahkaosia.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon