Luhta Hirvensalmi

Luhta parka miehille
Luhdan pitkä ja paksu miesten parkatakki on sekä ulkonäkönsä että teknisten ominaisuuksiensa puolesta sopiva arktisen kylmiin olosuhteisiin. Ilmava untuvajäljitelmätoppaus ja pehmeällä teddy-fleecellä vuorattu keinokarvareunainen huppu pitävät hyytävän kylmyyden loitolla. Sisempien joustoresorien ansiosta viima ei pääse hihansuista sisään, ja mikäli käsiä alkaa paleltaa, voi niitä lämmitellä vuoratuissa etutaskuissa. Pintakangas pitää tuulta ja hylkii vettä, niin että pysyt suojassa säätilanteesta riippumatta.
Lisätietoa
Weight 1.7400
Kuvaus Luhdan pitkä ja paksu miesten parkatakki on sekä ulkonäkönsä että teknisten ominaisuuksiensa puolesta sopiva arktisen kylmiin olosuhteisiin. Ilmava untuvajäljitelmätoppaus ja pehmeällä teddy-fleecellä vuorattu keinokarvareunainen huppu pitävät hyytävän kylmyyden loitolla. Sisempien joustoresorien ansiosta viima ei pääse hihansuista sisään, ja mikäli käsiä alkaa paleltaa, voi niitä lämmitellä vuoratuissa etutaskuissa. Pintakangas pitää tuulta ja hylkii vettä, niin että pysyt suojassa säätilanteesta riippumatta.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Materiaaliyhdistelmä sisältää villaa.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon