Luhta Hirvilahti

Luhta takki miehille
Paitatakki sopii puettavaksi tilanteen mukaan joko muiden vaatekerrosten alle tai ylle. Vettä ja tuulta hylkivän pintakäsittelyn ja kevyen untuvajäljitelmätoppauksen ansiosta tämä takki riittää yksinään syysilmoilla. Kun talvi lähenee pakkassäineen ja lumimyrskyineen, kevyesti topattu paitatakki tarjoaa sopivan lämpölisän välikerrostakkina. Säilytystilaa pikkutavaroille on rintataskussa ja kahdessa etutaskussa, joissa voi kätevästi myös lämmitellä käsiä. Tartu tämän hetken kuumimpaan trendiin!
Lisätietoa
Weight 0.5500
Kuvaus Paitatakki sopii puettavaksi tilanteen mukaan joko muiden vaatekerrosten alle tai ylle. Vettä ja tuulta hylkivän pintakäsittelyn ja kevyen untuvajäljitelmätoppauksen ansiosta tämä takki riittää yksinään syysilmoilla. Kun talvi lähenee pakkassäineen ja lumimyrskyineen, kevyesti topattu paitatakki tarjoaa sopivan lämpölisän välikerrostakkina. Säilytystilaa pikkutavaroille on rintataskussa ja kahdessa etutaskussa, joissa voi kätevästi myös lämmitellä käsiä. Tartu tämän hetken kuumimpaan trendiin!
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sisältää nahkaosia.
Materiaalit 100% polyesteri