Luhta Hoikko LD

Luhta takki naisille
Luhdan naisten takki on ensiluokkaisen tyylikäs ja mukava. Vedenpitävän rakenteensa ansiosta se pitää pintansa tuulta ja sateita vastaan, mutta samalla materiaali hengittää ulospäin. Myös meshistä valmistettu puolivuori tehostaa ilmankiertoa, jotta takissa ei tarvitse hikoilla. Kaikki aukkokohdat ovat yksilöllisesti säädettävissä, ja muihin käytännöllisiin yksityiskohtiin lukeutuvat irrotettava huppu, kaksisuuntainen vetoketju sekä vetoketjulliset taskut. Toiminnallisen takin ilme on raikas ja selkeä, ja se täydentää jokaisen ulkoilu- tai kaupunkiasun. Tässä tuotteessa mitoitus on standardiversiota väljempi.
Lisätietoa
Weight 0.6200
Kuvaus Luhdan naisten takki on ensiluokkaisen tyylikäs ja mukava. Vedenpitävän rakenteensa ansiosta se pitää pintansa tuulta ja sateita vastaan, mutta samalla materiaali hengittää ulospäin. Myös meshistä valmistettu puolivuori tehostaa ilmankiertoa, jotta takissa ei tarvitse hikoilla. Kaikki aukkokohdat ovat yksilöllisesti säädettävissä, ja muihin käytännöllisiin yksityiskohtiin lukeutuvat irrotettava huppu, kaksisuuntainen vetoketju sekä vetoketjulliset taskut. Toiminnallisen takin ilme on raikas ja selkeä, ja se täydentää jokaisen ulkoilu- tai kaupunkiasun. Tässä tuotteessa mitoitus on standardiversiota väljempi.
Long Description Luhta takki naisille. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Kankaan tekniset arvot: 8 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Puolivuori hengittävää verkkokangasta. Vetoketjullisia taskuja. Vyötäröllä kiristysnyörit. Hupussa kiristysnyörit. Sisätasku. Normaali mitoitus. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Säädettävä ja irrotettava huppu. Logomerkki. Helma, vyötärö ja hihansuut säädettäviä.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 8 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys).
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri