Luhta Hoipola

Luhta takki naisille
Kaupunkiin, lomalle tai kaupunkiluontoon - Luhdan naisten takki sopii moneen tilanteeseen. Veden- ja tuulenpitävä materiaali on täydennetty teipatuilla pääsaumoilla, joten takki tarjoaa suojaa kurjilla keleillä. Ainoastaan saumoja, jotka sijaitsevat sääsuojan kannalta vähemmän kriittisissä paikoissa, ei ole teipattu vesitiiviiksi. Sadekuurot ja myrskytuulet ovat tavallisia välikauden sääilmiöitä, mutta tämä takki on varautunut niihinkin. Samaan aikaan takin materiaali hengittää ulospäin ja myös meshistä valmistettu puolivuori tehostaa ilmankiertoa, jotta takissa ei tarvitse hikoilla. Mikä parasta: päällysmateriaali on valmistettu puoliksi kierrätysmateriaalista.
Lisätietoa
Weight 0.5700
Kuvaus Kaupunkiin, lomalle tai kaupunkiluontoon - Luhdan naisten takki sopii moneen tilanteeseen. Veden- ja tuulenpitävä materiaali on täydennetty teipatuilla pääsaumoilla, joten takki tarjoaa suojaa kurjilla keleillä. Ainoastaan saumoja, jotka sijaitsevat sääsuojan kannalta vähemmän kriittisissä paikoissa, ei ole teipattu vesitiiviiksi. Sadekuurot ja myrskytuulet ovat tavallisia välikauden sääilmiöitä, mutta tämä takki on varautunut niihinkin. Samaan aikaan takin materiaali hengittää ulospäin ja myös meshistä valmistettu puolivuori tehostaa ilmankiertoa, jotta takissa ei tarvitse hikoilla. Mikä parasta: päällysmateriaali on valmistettu puoliksi kierrätysmateriaalista.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Puolivuori hengittävää verkkokangasta.
Long Description Luhta takki naisille. Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Puolivuori hengittävää verkkokangasta. Sisätasku. Normaali mitoitus. Säädettävä ja irrotettava huppu. Logomerkki. Koristeelliset vetoketjut. Helma, vyötärö ja hihansuut säädettäviä. Suljetaan vetoketjulla.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri