Luhta Hokka

Luhta takki naisille
Kaupunkiin, lomalle tai kaupunkiluontoon - naisten Luhta-trenssitakki sopii moneen tilanteeseen. Veden- ja tuulenpitävä materiaali on täydennetty teipatuilla pääsaumoilla, joten takki tarjoaa suojaa kurjilla keleillä. Ainoastaan saumoja, jotka sijaitsevat sääsuojan kannalta vähemmän kriittisissä paikoissa, ei ole teipattu vesitiiviiksi. Sadekuurot ja myrskytuulet ovat tavallisia välikauden sääilmiöitä, mutta tämä takki on varautunut niihinkin. Elegantti kaulus ja naisellinen vyö tuovat takkiin näyttävyyttä. Aina tyylikkäänä liikenteessä!
Lisätietoa
Weight 0.6400
Kuvaus Kaupunkiin, lomalle tai kaupunkiluontoon - naisten Luhta-trenssitakki sopii moneen tilanteeseen. Veden- ja tuulenpitävä materiaali on täydennetty teipatuilla pääsaumoilla, joten takki tarjoaa suojaa kurjilla keleillä. Ainoastaan saumoja, jotka sijaitsevat sääsuojan kannalta vähemmän kriittisissä paikoissa, ei ole teipattu vesitiiviiksi. Sadekuurot ja myrskytuulet ovat tavallisia välikauden sääilmiöitä, mutta tämä takki on varautunut niihinkin. Elegantti kaulus ja naisellinen vyö tuovat takkiin näyttävyyttä. Aina tyylikkäänä liikenteessä!
Long Description Luhta takki naisille. Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Kankaan tekniset arvot: 8 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Puolivuori hengittävää verkkokangasta. Vetoketjullisia taskuja. Irrotettava vyö. Väljä mitoitus. Hupussa kiristysnyörit. Sisätasku. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Säädettävä ja irrotettava huppu. Säädettävät hihansuut. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 8 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys).
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Vyö poistettava pesun ajaksi. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri