Luhta Hollo

Luhta takki naisille
Superkevyt takki, jota tuskin tuntee - oli se sitten päällä tai laukussa. Abstraktin printin ja hopeanhohtoisten vetoketjujen koristama takki näyttää yhtä aikaa sporttiselta ja muodikkaalta. Hengittävä mesh-vuori, irrotettava huppu sekä säätömahdollisuudet vyötäröllä ja hupussa tekevät vaatteesta toimivan ja yksilöllisiin toiveisiin mukautuvan. Vettä hylkivän pintakäsittelyn ansiosta tihkusade ei haittaa. Tätä Luhdan naisten takkia et halua unohtaa matkasta!
Lisätietoa
Weight 0.4200
Kuvaus Superkevyt takki, jota tuskin tuntee - oli se sitten päällä tai laukussa. Abstraktin printin ja hopeanhohtoisten vetoketjujen koristama takki näyttää yhtä aikaa sporttiselta ja muodikkaalta. Hengittävä mesh-vuori, irrotettava huppu sekä säätömahdollisuudet vyötäröllä ja hupussa tekevät vaatteesta toimivan ja yksilöllisiin toiveisiin mukautuvan. Vettä hylkivän pintakäsittelyn ansiosta tihkusade ei haittaa. Tätä Luhdan naisten takkia et halua unohtaa matkasta!
Long Description Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Hengittävä verkkovuori. Hupussa kiristysnyörit. Sisätasku. Normaali mitoitus. Säädettävä ja irrotettava huppu. Säädettävä vyötärö. Logomerkki. Koristeelliset vetoketjut.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Valkaisu kielletty. Silitys kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri