Luhta Hollo LD

Luhta takki naisille
Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Hengittävä verkkovuori. Hupussa kiristysnyörit. Sisätasku. Normaali mitoitus. Säädettävä ja irrotettava huppu. Säädettävä vyötärö. Logomerkki. Koristeelliset vetoketjut.
Lisätietoa
Weight 0.4200
Kuvaus Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Hengittävä verkkovuori. Hupussa kiristysnyörit. Sisätasku. Normaali mitoitus. Säädettävä ja irrotettava huppu. Säädettävä vyötärö. Logomerkki. Koristeelliset vetoketjut.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Hengittävä verkkovuori.
Long Description Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Hengittävä verkkovuori. Hupussa kiristysnyörit. Sisätasku. Normaali mitoitus. Säädettävä ja irrotettava huppu. Säädettävä vyötärö. Logomerkki. Koristeelliset vetoketjut.
Materiaaliteknologia Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Valkaisu kielletty. Silitys kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri