Luhta Hollola

Luhta softshell-takki naisille
Naisten softshell-takki suojaa tuulelta, ja sen materiaali hengittää. Päällysmateriaali on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta takista ei tule raskas vesisateella, sillä vesipisarat pysähtyvät jo takin pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kaikkialla, saumakohtia lukuun ottamatta, päällysmateriaalin alla on lisäksi vedenpitävä kalvo. Näistä syistä takki sopii erinomaisesti oikullisille välikauden säille ja tuntuu mukavalta päällä aamusta iltaan. Huppu on erityisen käytännöllinen: sen istuvuutta voidaan säädellä sekä sivuilta että takaa tai hupun voi vaihtoehtoisesti jättää kokonaan pois matkasta sään niin salliessa. Luhdan naisten takki on yhdistelmä toimivuutta ja mukavuutta.
Lisätietoa
Weight 0.7100
Kuvaus Naisten softshell-takki suojaa tuulelta, ja sen materiaali hengittää. Päällysmateriaali on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta takista ei tule raskas vesisateella, sillä vesipisarat pysähtyvät jo takin pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kaikkialla, saumakohtia lukuun ottamatta, päällysmateriaalin alla on lisäksi vedenpitävä kalvo. Näistä syistä takki sopii erinomaisesti oikullisille välikauden säille ja tuntuu mukavalta päällä aamusta iltaan. Huppu on erityisen käytännöllinen: sen istuvuutta voidaan säädellä sekä sivuilta että takaa tai hupun voi vaihtoehtoisesti jättää kokonaan pois matkasta sään niin salliessa. Luhdan naisten takki on yhdistelmä toimivuutta ja mukavuutta.
Long Description Luhta softshell-takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Hupussa kiristysnyörit. Säädettävä ja irrotettava huppu. Säädettävä helma. Logomerkki. Koristeelliset vetoketjut. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 100% polyesteri