Luhta Hollstens

Luhta takki naisille
Kevyesti topattu takki välikauden säille. Niin kaupungilla, matkoilla kuin luonnonhelmassa tämä takki on valmis sään tuomiin yllätyksiin. Sen pinta on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta tihkusade ei pääse tunkeutumaan sisäpuolelle. Kun aurinko jälleen näyttäytyy, hupun voi rullata kätevästi kauluksen sisään. Takin erikoisuus on kevyt lämmöneristys, joka on valmistettu kierrätysmateriaalista. Imartelevan leikkauksen ansiosta tämä takki näyttää aina hyvältä!
Lisätietoa
Kuvaus Kevyesti topattu takki välikauden säille. Niin kaupungilla, matkoilla kuin luonnonhelmassa tämä takki on valmis sään tuomiin yllätyksiin. Sen pinta on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta tihkusade ei pääse tunkeutumaan sisäpuolelle. Kun aurinko jälleen näyttäytyy, hupun voi rullata kätevästi kauluksen sisään. Takin erikoisuus on kevyt lämmöneristys, joka on valmistettu kierrätysmateriaalista. Imartelevan leikkauksen ansiosta tämä takki näyttää aina hyvältä!
Long Description Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Kevyt toppaus. Sisätasku. Huppu rullattavissa kauluksen sisään. Logomerkki. Koristeelliset vetoketjut. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaaliteknologia Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Materiaalit 100% polyesteri