Luhta Holm

Luhta takki naisille
Kevyt takki välikauden säille. Niin kaupungilla, matkoilla kuin luonnonhelmassa tämä takki on valmis sään tuomiin yllätyksiin. Sen pinta on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta tihkusade ei pääse tunkeutumaan sisäpuolelle. Huppu on säädettävissä tarranauhalla, jotta se ei tule näkökentän tielle, ja kiristysnyöreillä estetään kylmää viimaa puhaltamasta hupun sisälle korvia kylmettämään. Sisäpuolen mesh-vuori jättää tilaa ilmankierrolle, jotta takki ei liimaudu ihoon lämpiminä päivinä. Käytännöllinen ja tyylikäs valinta jokaiseen päivään!
Lisätietoa
Weight 0.3500
Kuvaus Kevyt takki välikauden säille. Niin kaupungilla, matkoilla kuin luonnonhelmassa tämä takki on valmis sään tuomiin yllätyksiin. Sen pinta on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta tihkusade ei pääse tunkeutumaan sisäpuolelle. Huppu on säädettävissä tarranauhalla, jotta se ei tule näkökentän tielle, ja kiristysnyöreillä estetään kylmää viimaa puhaltamasta hupun sisälle korvia kylmettämään. Sisäpuolen mesh-vuori jättää tilaa ilmankierrolle, jotta takki ei liimaudu ihoon lämpiminä päivinä. Käytännöllinen ja tyylikäs valinta jokaiseen päivään!
Mat Desc Lining Wadding Cvl Hengittävä verkkovuori.
Long Description Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Hengittävä verkkovuori. Hupussa kiristysnyörit. Sisätasku. Logomerkki. Koristeelliset vetoketjut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Säädettävä kiinteä huppu.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri