Luhta Holttila

Luhta midlayer takki naisille
Näyttävä midlayer-takki toimii täydellisesti välikerroksena kylminä päivinä tai lämpimämmillä lämpötiloilla t-paidan tai topin päällä sellaisenaan. Katse osuu ensimmäisenä kankaan struktuuripintaan ja hopeanhohtoisiin vetoketjuihin. Takki on valmistettu todella joustavasta materiaalista, jotta liikkumavapautta ei rajoita mikään. Vaate vakuuttaa niin ulkonäöllisesti kuin toimivuudellaankin ja on loistava valinta aktiivisille naisille, jotka arvostavat molempia ominaisuuksia.
Lisätietoa
Weight 0.3800
Kuvaus Näyttävä midlayer-takki toimii täydellisesti välikerroksena kylminä päivinä tai lämpimämmillä lämpötiloilla t-paidan tai topin päällä sellaisenaan. Katse osuu ensimmäisenä kankaan struktuuripintaan ja hopeanhohtoisiin vetoketjuihin. Takki on valmistettu todella joustavasta materiaalista, jotta liikkumavapautta ei rajoita mikään. Vaate vakuuttaa niin ulkonäöllisesti kuin toimivuudellaankin ja on loistava valinta aktiivisille naisille, jotka arvostavat molempia ominaisuuksia.
Long Description Luhta midlayer takki naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Väljä mitoitus. Vetoketjullisia taskuja. Logomerkki. Koristeelliset vetoketjut.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 98% polyesteri, 2% elastaani