Luhta Holvasti

Luhta midlayer takki naisille
Luhdan välikerrostakki sopii niin matkalle, vapaa-ajalle kuin lisälämmöksi luontoretkille. Neljään suuntaan joustava stretch-materiaali pysyy liikkeessä mukana ja takaa täydellisen istuvuuden. Huomio kiinnittyy ensimmäisenä vartalo-osan struktuuripintaiseen vinoneliökuviointiin. Hopeanhohtoiset vetoketjut tuovat vaatteeseen ripauksen luksusta ja antavat sille elegantin loppusilauksen.
Lisätietoa
Weight 0.3600
Kuvaus Luhdan välikerrostakki sopii niin matkalle, vapaa-ajalle kuin lisälämmöksi luontoretkille. Neljään suuntaan joustava stretch-materiaali pysyy liikkeessä mukana ja takaa täydellisen istuvuuden. Huomio kiinnittyy ensimmäisenä vartalo-osan struktuuripintaiseen vinoneliökuviointiin. Hopeanhohtoiset vetoketjut tuovat vaatteeseen ripauksen luksusta ja antavat sille elegantin loppusilauksen.
Long Description Luhta midlayer takki naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketjullisia taskuja. Logomerkki. Koristeelliset vetoketjut. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 95% polyesteri, 5% elastaani