Lataa

Materiaalit

Materiaalit

Pyyhkeet, pussilakanat ja aluslakanat

Kaikki Luhta Home- pyyhkeet, -pussilakanat ja -aluslakanat on valmistettu 100% puuvillasta.

Pyyhkeissä on käytetty laadukasta kaksoiskierteistä puuvillalankaa, joka takaa erittäin hyvän kosteuden imemiskyvyn. Puuvillainen froteepyyhe on miellyttävän tuntuinen iholla. Pyyhkeitä valmistetaan eri painoisina. Pyyhkeiden suunnittelussa on otettu huomioon niiden käyttömukavuus. Pyyhkeet kuivuvat nopeasti käytön jälkeen ja ovat pian jälleen käyttävissä kuivaamiseen.

Luhta Home- pussilakanoissa on valmistettu 100% puuvillasta. kangaslaatuina on käytetty sileän puuvillan lisäksi puuvillasatiinia sekä puuvilla jerseytä. Lakanapakkauksiin on merkitty kangaslaadunnimi. Kokeile ja löydä oma suosikkilaatusi.

100% PUUVILLA

on hyvin käyttöä ja pesua kestävää puuvillaa. Tuntu on rento ja raikas.

100% LUOMUPUUVILLA

Luomupuuvilla on pehmeä ja kestävä luonnonmateriaali, jonka viljelyssä ei käytetä haitallisia kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Luomupuuvillan tuotantoprosessi on sertifioitu, ja sen alkuperä on jäljitettävissä. Tuotteiden värjäys- ja painomenetelmät perustuvat vesiliukoisten värien käyttöön.

100% PUUVILLASATIINI

on ylellistä puuvillasatiinia. Puuvillakangas on kudottu niin, että kankaan pintaan muodostuu ylellinen kiilto. Satiinilaatu on painavampaa ja kiiltävämpää kuin muut Luhta Home puuvillalaadut.

100% PUUVILLATRIKOO

on laadukasta puuvillatrikoota. Puuvillatrikoosta tehdyt lakanat ovat helppokäyttöisiä ja mukavan pehmeitä.

Muut tuotteet

50% puuvilla 50% polyestericanvas

Hoito-ohje: käsinpesu

Bambu, paju, sypressi

Säilytys kuivassa

Paperinaru ja puumateriaalit

Paperinaru on allergia ystävällinen materiaali, koska se on helppo pitää imuroimalla pölyttömänä. Säilytys kuivassa.

PET

PET on lyhenne Polyeteenitereftaliitistä. PET materiaali on valmistettu kierrätysmuovipulloista. Materiaali on 100% kierrätettyä ja siitä tehdyt tuotteet ovat uudelleen kierrätettävissä. PET materiaalista valmistettuihin tuotteisiin on yhdistetty puuvillaa antamaan tuotteille miellyttävän tunnun. Hoito-ohje: imurointi, tarvittaessa tahrat pyyhitään kostealla sienellä.