Luhta Hongis

Luhta paita naisille
Vartalonmyötäiseksi mitoitettu, hennosti läpikuultava naisten paita kaunistaa asun kuin asun. Erityisen joustava materiaali tekee pitkähihaisesta uuden lempivaatteen jokapäiväiseen käyttöön. Kosteus haihtuu kankaasta nopeasti hikoilun tai pesun jälkeen, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään. Mikä parasta: paita on valmistettu suurimmaksi osaksi kierrätysmateriaalista.
Lisätietoa
Weight 0.1200
Kuvaus Vartalonmyötäiseksi mitoitettu, hennosti läpikuultava naisten paita kaunistaa asun kuin asun. Erityisen joustava materiaali tekee pitkähihaisesta uuden lempivaatteen jokapäiväiseen käyttöön. Kosteus haihtuu kankaasta nopeasti hikoilun tai pesun jälkeen, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään. Mikä parasta: paita on valmistettu suurimmaksi osaksi kierrätysmateriaalista.
Long Description Luhta paita naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Strassiyksityiskohtia. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 93% polyesteri, 7% elastaani