Luhta Hongisto

Luhta t-paita naisille
Yltiömukavaa t-paitaa kerran kokeiltuasi et taatusti halua enää vaihtaa sitä pois. Rento t-paita erityisen joustavasta materiaalista tuntuu mukavalta päällä ja pysyy liikkeessä mukana. Kosteus haihtuu kankaasta nopeasti hikoilun tai pesun jälkeen, mikä on erityisen käytännöllinen ominaisuus matkustettaessa. Väljän istuvuuden ja kevyenä laskeutuvan laadun ansiosta paita näyttää erityisen hyvältä hameen tai housujen vyötärön sisään sujautettuna. Raidallinen pyörökaulus tuo paitaan ripauksen sporttisuutta.
Lisätietoa
Weight 0.1200
Kuvaus Yltiömukavaa t-paitaa kerran kokeiltuasi et taatusti halua enää vaihtaa sitä pois. Rento t-paita erityisen joustavasta materiaalista tuntuu mukavalta päällä ja pysyy liikkeessä mukana. Kosteus haihtuu kankaasta nopeasti hikoilun tai pesun jälkeen, mikä on erityisen käytännöllinen ominaisuus matkustettaessa. Väljän istuvuuden ja kevyenä laskeutuvan laadun ansiosta paita näyttää erityisen hyvältä hameen tai housujen vyötärön sisään sujautettuna. Raidallinen pyörökaulus tuo paitaan ripauksen sporttisuutta.
Long Description Luhta t-paita naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Strassiyksityiskohtia. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 62% polyesteri, 33% viskoosi, 5% elastaani