Luhta Honkakoski

Luhta t-paita naisille
Vartalonmyötäiseksi mitoitettu, hennosti läpikuultava naisten paita kaunistaa asun kuin asun. Erityisen joustava materiaali tekee t-paidasta uuden lempivaatteen jokapäiväiseen käyttöön. Kosteus haihtuu kankaasta nopeasti hikoilun tai pesun jälkeen, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään. Mikä parasta: paidan valmistukseen on käytetty kierrätysmateriaaleja.
Lisätietoa
Weight 0.1200
Kuvaus Vartalonmyötäiseksi mitoitettu, hennosti läpikuultava naisten paita kaunistaa asun kuin asun. Erityisen joustava materiaali tekee t-paidasta uuden lempivaatteen jokapäiväiseen käyttöön. Kosteus haihtuu kankaasta nopeasti hikoilun tai pesun jälkeen, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään. Mikä parasta: paidan valmistukseen on käytetty kierrätysmateriaaleja.
Long Description Luhta t-paita naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Strassiyksityiskohtia. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Irtoväriä saattaa lähteä tummista väreistä. Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 93% polyesteri, 7% elastaani