Luhta Honkala

Luhta t-paita naisille
T-paitoja ei voi koskaan olla liikaa. Niitä voi käyttää ympäri vuoden, säästä riippumatta. Välillä ne riittävät sellaisenaan, toisinaan niiden päälle puetaan lisävaatekerroksia. Tämä naisten t-paita on valmistettu neljään suuntaan joustavasta stretch-materiaalista, joka tekee vaatteesta erityisen mukavan ja auttaa sitä säilyttämään muotonsa. Pesun ja hikoilun jälkeen kosteus haihtuu kankaasta nopeasti. Mistään peruspaidasta ei ole kyse: metallinhohtoinen printti ja niittiapplikointi tuovat t-paitaan tyylikkään lisän tehden siitä upean yksilöllisen.
Lisätietoa
Weight 0.1700
Kuvaus T-paitoja ei voi koskaan olla liikaa. Niitä voi käyttää ympäri vuoden, säästä riippumatta. Välillä ne riittävät sellaisenaan, toisinaan niiden päälle puetaan lisävaatekerroksia. Tämä naisten t-paita on valmistettu neljään suuntaan joustavasta stretch-materiaalista, joka tekee vaatteesta erityisen mukavan ja auttaa sitä säilyttämään muotonsa. Pesun ja hikoilun jälkeen kosteus haihtuu kankaasta nopeasti. Mistään peruspaidasta ei ole kyse: metallinhohtoinen printti ja niittiapplikointi tuovat t-paitaan tyylikkään lisän tehden siitä upean yksilöllisen.
Long Description Luhta t-paita naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Normaali mitoitus. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.
Materiaalit 62% polyesteri, 33% viskoosi, 5% elastaani