Luhta Honkaniemi

Luhta t-paita naisille
Struktuurikangas tekee naisten t-paidasta yksilöllisen katseenvangitsijan. Muu asukokonaisuus määrittelee tyylin, sillä tämä paita sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Erittäin joustavasta materiaalista valmistettu paita ei kiristä vaan istuu täydellisesti. Pesun ja hikoilun jälkeen kosteus haihtuu kankaasta nopeasti, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään.
Lisätietoa
Weight 0.2000
Kuvaus Struktuurikangas tekee naisten t-paidasta yksilöllisen katseenvangitsijan. Muu asukokonaisuus määrittelee tyylin, sillä tämä paita sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Erittäin joustavasta materiaalista valmistettu paita ei kiristä vaan istuu täydellisesti. Pesun ja hikoilun jälkeen kosteus haihtuu kankaasta nopeasti, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään.
Long Description Luhta t-paita naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 93.5% polyesteri, 6.5% elastaani