Luhta Honkasuo

Luhta pikeepaita naisille
Luhdan pikeepaita edustaa modernia versiota klassisesta tyylistä. Pikeekaulus ja lyhyt nappilista edustavat tyyliin tyypillisesti kuuluvia elementtejä, mutta hennon läpikuultavaksi kuvioitu yhdistelmämateriaali puhaltaa paitaan uusia tuulia. Kosteus haihtuu kankaasta nopeasti hikoilun tai pesun jälkeen, mikä tekee vaatteesta ihanteellisen matkustettaessa. Mikä parasta: paidan valmistukseen on käytetty kierrätysmateriaaleja.
Lisätietoa
Weight 0.1400
Kuvaus Luhdan pikeepaita edustaa modernia versiota klassisesta tyylistä. Pikeekaulus ja lyhyt nappilista edustavat tyyliin tyypillisesti kuuluvia elementtejä, mutta hennon läpikuultavaksi kuvioitu yhdistelmämateriaali puhaltaa paitaan uusia tuulia. Kosteus haihtuu kankaasta nopeasti hikoilun tai pesun jälkeen, mikä tekee vaatteesta ihanteellisen matkustettaessa. Mikä parasta: paidan valmistukseen on käytetty kierrätysmateriaaleja.
Long Description Luhta poolopaita naisille. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Strassiyksityiskohtia. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Irtoväriä saattaa lähteä tummista väreistä. Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.
Materiaalit 100% polyesteri