Luhta Honkola

Luhta mekko
Luhdan pikeemekko lunastaa paikkansa sporttisten kesävaatteiden joukossa. Pikeekaulus ja lyhyt nappilista edustavat tyyliin tyypillisesti kuuluvia elementtejä, mutta hennon läpikuultavaksi kuvioitu yhdistelmämateriaali puhaltaa mekkoon uusia tuulia. Kosteus haihtuu kankaasta nopeasti hikoilun tai pesun jälkeen, mikä tekee vaatteesta ihanteellisen matkustettaessa. Monipuoliset yhdistelyvaihtoehdot tekevät mekosta kesän uuden lempivaatteen.
Lisätietoa
Weight 0.1900
Kuvaus Luhdan pikeemekko lunastaa paikkansa sporttisten kesävaatteiden joukossa. Pikeekaulus ja lyhyt nappilista edustavat tyyliin tyypillisesti kuuluvia elementtejä, mutta hennon läpikuultavaksi kuvioitu yhdistelmämateriaali puhaltaa mekkoon uusia tuulia. Kosteus haihtuu kankaasta nopeasti hikoilun tai pesun jälkeen, mikä tekee vaatteesta ihanteellisen matkustettaessa. Monipuoliset yhdistelyvaihtoehdot tekevät mekosta kesän uuden lempivaatteen.
Long Description Luhta mekko. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Strassiyksityiskohtia. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Irtoväriä saattaa lähteä tummista väreistä. Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.
Materiaalit 100% polyesteri