Luhta Honnila

Luhta tunika naisille
Luhdan tunika on sporttisen tyylikäs hopeanvärisine somisteineen. Modernein elementein somistetussa klassisessa vaatteessa muotimoka on mahdoton. Tunika on myös mukava päällä, sillä se on valmistettu neljään suuntaan joustavasta stretch-materiaalista. Mikä parasta: tunikan valmistukseen on käytetty kierrätysmateriaaleja.
Lisätietoa
Weight 0.2600
Kuvaus Luhdan tunika on sporttisen tyylikäs hopeanvärisine somisteineen. Modernein elementein somistetussa klassisessa vaatteessa muotimoka on mahdoton. Tunika on myös mukava päällä, sillä se on valmistettu neljään suuntaan joustavasta stretch-materiaalista. Mikä parasta: tunikan valmistukseen on käytetty kierrätysmateriaaleja.
Long Description Luhta tunika naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Strassiyksityiskohtia. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 68% polyesteri, 26% viskoosi, 6% elastaani