Luhta Horja

Luhta housut naisille
Naisten mukavat treggingsit tuntuvat todella kevyiltä ja kauttaaltaan joustavilta. Ne sopivat erinomaisesti myös matkustamiseen, sillä ne tuntuvat miellyttäviltä iholla ja mahdollistavat vapaat liikeradat. Hopeanhohtoisilla vetoketjuilla varustetut sivutaskut antavat housuille yhtä aikaa näyttävän ja käytännöllisen loppusilauksen. Mikä parasta: housujen valmistukseen on käytetty kierrätysmateriaaleja.
Lisätietoa
Weight 0.2900
Kuvaus Naisten mukavat treggingsit tuntuvat todella kevyiltä ja kauttaaltaan joustavilta. Ne sopivat erinomaisesti myös matkustamiseen, sillä ne tuntuvat miellyttäviltä iholla ja mahdollistavat vapaat liikeradat. Hopeanhohtoisilla vetoketjuilla varustetut sivutaskut antavat housuille yhtä aikaa näyttävän ja käytännöllisen loppusilauksen. Mikä parasta: housujen valmistukseen on käytetty kierrätysmateriaaleja.
Long Description Luhta housut naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Joustava vyötärö. Vetoketjullisia taskuja. Strassiyksityiskohtia. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.
Materiaalit 68% polyesteri, 26% viskoosi, 6% elastaani