Luhta Horsholma

Luhta hame naisille
Superkevyt ja superjoustava: Luhdan hame on valmistettu neljään suuntaan joustavasta stretch-materiaalista, joka tekee vaatteesta erityisen mukavan päällä ja pitää sen muodossaan. Joustava vyötärö ei vastaa ainoastaan täydellisestä istuvuudesta vaan tuo hameeseen ripauksen sporttisuutta. Hopeanvärisin vetoketjuin varustetuissa sivutaskuissa pikkuesineet kulkevat mukana, ja taskut antavat hameelle täydellisen loppusilauksen.
Lisätietoa
Weight 0.1800
Kuvaus Superkevyt ja superjoustava: Luhdan hame on valmistettu neljään suuntaan joustavasta stretch-materiaalista, joka tekee vaatteesta erityisen mukavan päällä ja pitää sen muodossaan. Joustava vyötärö ei vastaa ainoastaan täydellisestä istuvuudesta vaan tuo hameeseen ripauksen sporttisuutta. Hopeanvärisin vetoketjuin varustetuissa sivutaskuissa pikkuesineet kulkevat mukana, ja taskut antavat hameelle täydellisen loppusilauksen.
Long Description Luhta hame naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Joustava vyötärö. Vetoketjullisia taskuja. Strassiyksityiskohtia. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.
Materiaalit 68% polyesteri, 26% viskoosi, 6% elastaani