Luhta Horttana

Luhta takki miehille
Luhdan miesten takki on ensiluokkaisen tyylikäs ja mukava. Vedenpitävän rakenteensa ansiosta se pitää pintansa tuulta ja sateita vastaan, mutta samalla sen materiaali hengittää ulospäin. Myös mesh-vuori tehostaa ilmankiertoa, jotta takissa ei tarvitse hikoilla. Kaikki aukkokohdat ovat yksilöllisesti säädettävissä, ja muihin käytännöllisiin yksityiskohtiin lukeutuvat irrotettava huppu sekä vettä hylkivällä vetoketjulla varustettu rintatasku. Toiminnallisen takin ilme on raikas ja selkeä, ja se täydentää jokaisen ulkoilu- tai kaupunkiasun.
Lisätietoa
Weight 0.7500
Kuvaus Luhdan miesten takki on ensiluokkaisen tyylikäs ja mukava. Vedenpitävän rakenteensa ansiosta se pitää pintansa tuulta ja sateita vastaan, mutta samalla sen materiaali hengittää ulospäin. Myös mesh-vuori tehostaa ilmankiertoa, jotta takissa ei tarvitse hikoilla. Kaikki aukkokohdat ovat yksilöllisesti säädettävissä, ja muihin käytännöllisiin yksityiskohtiin lukeutuvat irrotettava huppu sekä vettä hylkivällä vetoketjulla varustettu rintatasku. Toiminnallisen takin ilme on raikas ja selkeä, ja se täydentää jokaisen ulkoilu- tai kaupunkiasun.
Long Description Luhta takki miehille. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Kankaan tekniset arvot: 8 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Hengittävä verkkovuori. Irrotettava huppu. Hupussa kiristysnyörit. Sisätasku. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä. Logomerkki. 3D-yksityiskohtia. Suljetaan vetoketjulla. Vettä hylkivä vetoketju rintataskussa.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 8 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys).
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri