Luhta Hosio

Luhta takki miehille
Luhdan miesten takki on ensiluokkaisen tyylikäs ja mukava. Vedenpitävän rakenteensa ansiosta se pitää pintansa tuulta ja sateita vastaan, mutta samalla sen materiaali hengittää tehokkaasti ulospäin. Myös mesh-vuori tehostaa ilmankiertoa, jotta takissa ei tarvitse hikoilla. Erityisen käytännöllisiä ominaisuuksia ovat vettä hylkivät vetoketjut sekä huppu, jonka saa rullattua kauluksen sisään. Joustava bomber-tyylinen takki on loistava lisä jokaiseen ulkoilu- tai kaupunkiasuun.
Lisätietoa
Weight 0.7200
Kuvaus Luhdan miesten takki on ensiluokkaisen tyylikäs ja mukava. Vedenpitävän rakenteensa ansiosta se pitää pintansa tuulta ja sateita vastaan, mutta samalla sen materiaali hengittää tehokkaasti ulospäin. Myös mesh-vuori tehostaa ilmankiertoa, jotta takissa ei tarvitse hikoilla. Erityisen käytännöllisiä ominaisuuksia ovat vettä hylkivät vetoketjut sekä huppu, jonka saa rullattua kauluksen sisään. Joustava bomber-tyylinen takki on loistava lisä jokaiseen ulkoilu- tai kaupunkiasuun.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Hengittävä verkkovuori.
Long Description Luhta takki miehille. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Hengittävä verkkovuori. Sisätasku. Vetoketjullisia taskuja. Huppu rullattavissa kauluksen sisään. Säädettävä helma. Säädettävät hihansuut. Logomerkki. Kaikki vetoketjut vettä hylkiviä.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani