Luhta Hossa

Luhta softshell-takki miehille
Miesten softshell-takki suojaa tuulelta, ja sen materiaali hengittää. Päällysmateriaali on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta takista ei tule raskas vesisateella, sillä vesipisarat pysähtyvät jo takin pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kaikkialla, saumakohtia lukuun ottamatta, päällysmateriaalin alla on lisäksi vedenpitävä kalvo. Näistä syistä takki sopii erinomaisesti oikullisille välikauden säille ja tuntuu mukavalta päällä aamusta iltaan. Yhtä lailla aktiivisessa kuin rennossakin ulkoilussa Luhdan miesten takki osoittautuu mukavaksi ja toimivaksi ratkaisuksi.
Lisätietoa
Weight 0.6400
Kuvaus Miesten softshell-takki suojaa tuulelta, ja sen materiaali hengittää. Päällysmateriaali on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta takista ei tule raskas vesisateella, sillä vesipisarat pysähtyvät jo takin pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kaikkialla, saumakohtia lukuun ottamatta, päällysmateriaalin alla on lisäksi vedenpitävä kalvo. Näistä syistä takki sopii erinomaisesti oikullisille välikauden säille ja tuntuu mukavalta päällä aamusta iltaan. Yhtä lailla aktiivisessa kuin rennossakin ulkoilussa Luhdan miesten takki osoittautuu mukavaksi ja toimivaksi ratkaisuksi.
Long Description Luhta softshell-takki miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä helma. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys).
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Irtoväriä saattaa lähteä tummista väreistä. Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 100% polyesteri