Luhta Hossila

Luhta takki miehille
Lisälämpöä aina, kun sitä tarvitaan. Kevyesti topattuun untuvajäljitelmätakkiin voi luottaa viileinä kevät- ja syyspäivinä. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta kevyt kosteus ei pääse tunkeutumaan sisäpuolelle. Persoonallisen takista tekee erityinen tikkaus, joka on toteutettu ompeleettomalla tekniikalla vedenhylkivyyden parantamiseksi. Niin vapaa-ajalla kuin matkoillakin miesten toppatakki tekee vaikutuksen.
Lisätietoa
Weight 0.4900
Kuvaus Lisälämpöä aina, kun sitä tarvitaan. Kevyesti topattuun untuvajäljitelmätakkiin voi luottaa viileinä kevät- ja syyspäivinä. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta kevyt kosteus ei pääse tunkeutumaan sisäpuolelle. Persoonallisen takista tekee erityinen tikkaus, joka on toteutettu ompeleettomalla tekniikalla vedenhylkivyyden parantamiseksi. Niin vapaa-ajalla kuin matkoillakin miesten toppatakki tekee vaikutuksen.
Long Description Luhta takki miehille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketjullisia taskuja. Logomerkki. Ompeleeton tikkaus.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri