Luhta Hotokka

Luhta pikeepaita miehille
Klassinen pikeepaita on aina varman tyylikäs valinta. Pikeekaulus ja lyhyt nappilista edustavat tyyliin tyypillisesti kuuluvia elementtejä. Kosteus haihtuu kankaasta nopeasti hikoilun tai pesun jälkeen, mikä tekee vaatteesta ihanteellisen matkustettaessa. Monipuoliset yhdistelyvaihtoehdot tekevät Luhdan miesten paidasta uuden lempivaatteen.
Lisätietoa
Weight 0.2200
Kuvaus Klassinen pikeepaita on aina varman tyylikäs valinta. Pikeekaulus ja lyhyt nappilista edustavat tyyliin tyypillisesti kuuluvia elementtejä. Kosteus haihtuu kankaasta nopeasti hikoilun tai pesun jälkeen, mikä tekee vaatteesta ihanteellisen matkustettaessa. Monipuoliset yhdistelyvaihtoehdot tekevät Luhdan miesten paidasta uuden lempivaatteen.
Long Description Luhta poolopaita miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Irtoväriä saattaa lähteä tummista väreistä. Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 100% polyesteri