Luhta Hovinkartano

Luhta takki naisille
Kun säät eivät vielä ole tarpeeksi kesäiset tai kun ensimmäinen viileä syyspäivä yllättää, on parasta tarttua takkiin, joka tarjoaa hieman lämpöä mutta samaan aikaan tuntuu kevyeltä. Kuten tähän Luhdan naisten takkiin. Vettä hylkivä viimeistys tuo takille lisäpisteitä, ja etupuolen vetoketjutaskut tekevät siitä entistäkin käytännöllisemmän. Selkeän yksivärisen tyylin rikkovat näyttävät saumat, jotka antavat biker-henkiselle takille juuri oikean annoksen särmää.
Lisätietoa
Weight 0.4500
Kuvaus Kun säät eivät vielä ole tarpeeksi kesäiset tai kun ensimmäinen viileä syyspäivä yllättää, on parasta tarttua takkiin, joka tarjoaa hieman lämpöä mutta samaan aikaan tuntuu kevyeltä. Kuten tähän Luhdan naisten takkiin. Vettä hylkivä viimeistys tuo takille lisäpisteitä, ja etupuolen vetoketjutaskut tekevät siitä entistäkin käytännöllisemmän. Selkeän yksivärisen tyylin rikkovat näyttävät saumat, jotka antavat biker-henkiselle takille juuri oikean annoksen särmää.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Lämmin toppaus.
Long Description Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Lämmin toppaus. Hopeaiset efektit yksityiskohdissa tuovat elegantin lisän. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri