Luhta Hovinniemi Ld

Luhta takki naisille
Jos haussa on kauttaaltaan tyylikäs takki, joka vakuuttaa myös teknisillä ominaisuuksillaan, tätä tuotetta ei kannata päästää käsistään. Luhta-takissa ei ole tingitty sen enempää tyylistä kuin mukavuudestakaan. Takki on valmistettu veden- ja tuulenpitävästä materiaalista, jonka pääsaumat on teipattu, joten sateelle ja tuulelle ei jää juuri mitään mahdollisuuksia tunkeutua takin sisään. Ainoastaan saumoja, jotka sijaitsevat sääsuojan kannalta vähemmän kriittisissä paikoissa, ei ole teipattu vesitiiviiksi. Sisäpuolen kevyt vuori on valmistettu osittain hengittävästä mesh-kankaasta, kun taas ulkopuoli on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta vesipisarat eivät pääse imeytymään edes kankaan pintaan. Näin takki säilyttää keveytensä. Lukuisilla muodikkailla ja käytännöllisillä yksityiskohdilla varustettu takki sopii erinomaisesti työmatkalle, kaupunkipyrähdykselle tai pitkälle puistokävelylle. Tässä tuotteessa mitoitus on standardiversiota väljempi.
Lisätietoa
Weight 0.9200
Kuvaus Jos haussa on kauttaaltaan tyylikäs takki, joka vakuuttaa myös teknisillä ominaisuuksillaan, tätä tuotetta ei kannata päästää käsistään. Luhta-takissa ei ole tingitty sen enempää tyylistä kuin mukavuudestakaan. Takki on valmistettu veden- ja tuulenpitävästä materiaalista, jonka pääsaumat on teipattu, joten sateelle ja tuulelle ei jää juuri mitään mahdollisuuksia tunkeutua takin sisään. Ainoastaan saumoja, jotka sijaitsevat sääsuojan kannalta vähemmän kriittisissä paikoissa, ei ole teipattu vesitiiviiksi. Sisäpuolen kevyt vuori on valmistettu osittain hengittävästä mesh-kankaasta, kun taas ulkopuoli on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta vesipisarat eivät pääse imeytymään edes kankaan pintaan. Näin takki säilyttää keveytensä. Lukuisilla muodikkailla ja käytännöllisillä yksityiskohdilla varustettu takki sopii erinomaisesti työmatkalle, kaupunkipyrähdykselle tai pitkälle puistokävelylle. Tässä tuotteessa mitoitus on standardiversiota väljempi.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Valmistettu kaksikerroksisesta kankaasta, jossa vedenpitävä kalvo on yhdistetty toiminnalliseen materiaaliin. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Vetoketjullisia taskuja. Vetoketjullinen tasku sisäpuolella. Irrotettava huppu. Taitettava lippa. Vyötärön takaosa säädettävissä. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Valmistettu kaksikerroksisesta kankaasta, jossa vedenpitävä kalvo on yhdistetty toiminnalliseen materiaaliin. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri