Luhta Hudjakka

Luhta parka naisille
Tämän takin kanssa ei haittaa, vaikka pipo unohtuisi matkasta. Käännettävällä reunuksella varustetun tilavan hupun sisällä pää ja korvat pysyvät suojassa purevilta tuulilta. Takin leikkaus on ihanan rento. Se istuu trendikkäästi, ja sen alle mahtuu lämpimiä vaatekerroksia. Puuvillatakin rentoa ilmettä korostaa sille tehty entsyymipesu. Pitkässä mallissa kaksisuuntainen vetoketju on erityisen käytännöllinen yksityiskohta. Täydellisen loppusilauksen takille antaa graafisella kuvioinnilla koristeltu puolivuori.
Lisätietoa
Weight 0.6300
Kuvaus Tämän takin kanssa ei haittaa, vaikka pipo unohtuisi matkasta. Käännettävällä reunuksella varustetun tilavan hupun sisällä pää ja korvat pysyvät suojassa purevilta tuulilta. Takin leikkaus on ihanan rento. Se istuu trendikkäästi, ja sen alle mahtuu lämpimiä vaatekerroksia. Puuvillatakin rentoa ilmettä korostaa sille tehty entsyymipesu. Pitkässä mallissa kaksisuuntainen vetoketju on erityisen käytännöllinen yksityiskohta. Täydellisen loppusilauksen takille antaa graafisella kuvioinnilla koristeltu puolivuori.
Long Description Luhta parka naisille. Väljä mitoitus. Kiinteä huppu. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Säädettävä vyötärö. Logomerkki. Pistotasku.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% puuvilla