Luhta Huhmari

Luhta takki naisille
Piristystä välikauteen - Luhdan raidallinen takki on toimiva valinta kävelylle tai kaupunkikierrokselle viileissä säissä. Kiinteä huppu istuu hyvin päähän ja pitää korvat lämpimässä. Väljän leikkauksen ansiosta takin ilme on trendikkään huoleton ja sen alle jää runsaasti tilaa lisävaatekerroksille. Huppu ja vyötärö ovat yksilöllisesti säädettävissä, ja kaupunkitakki on viimeistelty käytännöllisellä vedenhylkivyyskäsittelyllä.
Lisätietoa
Weight 0.4000
Kuvaus Piristystä välikauteen - Luhdan raidallinen takki on toimiva valinta kävelylle tai kaupunkikierrokselle viileissä säissä. Kiinteä huppu istuu hyvin päähän ja pitää korvat lämpimässä. Väljän leikkauksen ansiosta takin ilme on trendikkään huoleton ja sen alle jää runsaasti tilaa lisävaatekerroksille. Huppu ja vyötärö ovat yksilöllisesti säädettävissä, ja kaupunkitakki on viimeistelty käytännöllisellä vedenhylkivyyskäsittelyllä.
Long Description Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä vyötärö. Väljä mitoitus. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Säädettävä kiinteä huppu. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Valkaisu kielletty. Silitys kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri