Luhta Huhta

Luhta takki naisille
Piristystä välikauteen - Luhdan raidallinen takki on muodikas ilmestys kaupungin kaduilla. Korkeaa kaulusta voi säädellä nyöreillä suojatakseen kaulan mahdollisimman hyvin tai luodakseen muodikkaan rypytyksen. Helman leveyttä muokataan kiristysnyöreillä. Hengittävästä mesh-kankaasta valmistettu puolivuori tehostaa ilmankiertoa takin sisäpuolella, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään. Kaupunkitakki on viimeistelty käytännöllisellä vedenhylkivyyskäsittelyllä.
Lisätietoa
Weight 0.3000
Kuvaus Piristystä välikauteen - Luhdan raidallinen takki on muodikas ilmestys kaupungin kaduilla. Korkeaa kaulusta voi säädellä nyöreillä suojatakseen kaulan mahdollisimman hyvin tai luodakseen muodikkaan rypytyksen. Helman leveyttä muokataan kiristysnyöreillä. Hengittävästä mesh-kankaasta valmistettu puolivuori tehostaa ilmankiertoa takin sisäpuolella, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään. Kaupunkitakki on viimeistelty käytännöllisellä vedenhylkivyyskäsittelyllä.
Long Description Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä kaulus. Säädettävä helma. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Valkaisu kielletty. Silitys kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri