Luhta Huopio

Luhta parka miehille
Tätä Luhdan siistiä miesten parkatakkia ympäröi skandinaavisen tyylin aura. Koruttoman ulkonäön ohella takki vakuuttaa myös teknisillä ominaisuuksillaan: takki on topattu lämpimällä untuvajäljitelmällä, hengittävä pintakangas pitää tuulta ja vettä, ja tärkeimmät saumat on teipattu, jotta vesi ei pääse niistä läpi. Kauluksen sisäpuoli on mukavan pehmeää teddykarvaa ja hupussa on tekokarvainen reunus.
Lisätietoa
Weight 1.6500
Kuvaus Tätä Luhdan siistiä miesten parkatakkia ympäröi skandinaavisen tyylin aura. Koruttoman ulkonäön ohella takki vakuuttaa myös teknisillä ominaisuuksillaan: takki on topattu lämpimällä untuvajäljitelmällä, hengittävä pintakangas pitää tuulta ja vettä, ja tärkeimmät saumat on teipattu, jotta vesi ei pääse niistä läpi. Kauluksen sisäpuoli on mukavan pehmeää teddykarvaa ja hupussa on tekokarvainen reunus.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Lämmin teddyvuori kauluksessa.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 96% polyesteri, 4% elastaani