Luhta Huopioniemi

Luhta takki miehille
Lämpimästi topattu Luhta miesten parkatakki suositulla tikatulla ilmeellä. Untuvaa jäljittelevä vanu on kevyttä ja pehmeää, ja se varastoi erittäin hyvin kehon tuottamaa lämpöä. Paksusta toppauksesta huolimatta takki ei kiristä tai ahdista, sillä päällysmateriaali joustaa neljään suuntaan ja mukautuu kaikkiin liikkeisiin. Vaikka kuinka tuuli puhaltaisi ja sade vihmoisi, tämä parka pitää sinut suojassa, niin että tuskin edes huomaat säätilaa. Pintakangas pitää tehokkaasti tuulta ja vettä, minkä lisäksi takissa on vettä hylkivä pintakäsittely. Tekokarvalla reunustettu huppu ja hihansuiden sisemmät joustoresorit täydentävät säänsuojan.
Lisätietoa
Weight 1.6500
Kuvaus Lämpimästi topattu Luhta miesten parkatakki suositulla tikatulla ilmeellä. Untuvaa jäljittelevä vanu on kevyttä ja pehmeää, ja se varastoi erittäin hyvin kehon tuottamaa lämpöä. Paksusta toppauksesta huolimatta takki ei kiristä tai ahdista, sillä päällysmateriaali joustaa neljään suuntaan ja mukautuu kaikkiin liikkeisiin. Vaikka kuinka tuuli puhaltaisi ja sade vihmoisi, tämä parka pitää sinut suojassa, niin että tuskin edes huomaat säätilaa. Pintakangas pitää tehokkaasti tuulta ja vettä, minkä lisäksi takissa on vettä hylkivä pintakäsittely. Tekokarvalla reunustettu huppu ja hihansuiden sisemmät joustoresorit täydentävät säänsuojan.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani