Luhta Huosiolampi

Luhta takki miehille
Lyhyt miesten takki klassisella ulkomuodolla. Takissa on ylellisen pehmeällä teddykarvalla vuorattu kaulus, jonka voi kylmällä tai tuulisella säällä kääntää ylös ja napittaa kiinni. Myös takin sisäpuolella on vetoketjun molemmin puolin teddykarvaa. Pintakangas pitää vettä ja tuulta, mutta on samalla tarpeeksi hengittävä, jotta rennosti liikkuessakin olo pysyy mukavana. Tikattu sisävuori kevyellä vanulla huolehtii siitä, että syksyisissä lämpötiloissa ei pääse paleltamaan. Helmassa ja hihansuissa on säätölenkit.
Lisätietoa
Weight 1.1500
Kuvaus Lyhyt miesten takki klassisella ulkomuodolla. Takissa on ylellisen pehmeällä teddykarvalla vuorattu kaulus, jonka voi kylmällä tai tuulisella säällä kääntää ylös ja napittaa kiinni. Myös takin sisäpuolella on vetoketjun molemmin puolin teddykarvaa. Pintakangas pitää vettä ja tuulta, mutta on samalla tarpeeksi hengittävä, jotta rennosti liikkuessakin olo pysyy mukavana. Tikattu sisävuori kevyellä vanulla huolehtii siitä, että syksyisissä lämpötiloissa ei pääse paleltamaan. Helmassa ja hihansuissa on säätölenkit.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Kevyt toppaus., Lämmin teddyvuori kauluksessa., Materiaaliyhdistelmä sisältää villaa., Tikattu vuori.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 96% polyesteri, 4% elastaani