Luhta Ihari

Luhta t-paita naisille
T-paitoja ei voi koskaan olla liikaa. Niitä käytetään vuoden ympäri, sääolosuhteista riippumatta; välillä sellaisenaan, toisinaan muiden vaatekerrosten alla. Tähän viskoosipaitaan on lisätty elastaania, mikä tekee siitä mukavan ja erittäin joustavan. Aivan perustuotteesta ei kuitenkaan ole kyse: kaula-aukkoa kiertävä metallinhohtoinen printtikoristelu luo tyylikkään säväyksen antaen t-paidalle sen yksilöllisen ilmeen.
Lisätietoa
Kuvaus T-paitoja ei voi koskaan olla liikaa. Niitä käytetään vuoden ympäri, sääolosuhteista riippumatta; välillä sellaisenaan, toisinaan muiden vaatekerrosten alla. Tähän viskoosipaitaan on lisätty elastaania, mikä tekee siitä mukavan ja erittäin joustavan. Aivan perustuotteesta ei kuitenkaan ole kyse: kaula-aukkoa kiertävä metallinhohtoinen printtikoristelu luo tyylikkään säväyksen antaen t-paidalle sen yksilöllisen ilmeen.
Long Description Luhta t-paita naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Printattu koristekuvio.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Käsinpesu 30°. Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua.
Materiaalit 94% viskoosi, 6% elastaani
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.