Luhta Iiranta

Luhta midlayer takki naisille
Kukapa voisi vastustaa ripausta säihkettä, jonka hopeanhohtoiset vetoketjut ja strassikivin koristellut logot tähän Luhdan välikerrostakkiin tuovat? Jotta tuote ei jää käyttömukavuudessakaan alakynteen, se on valmistettu joustavasta stretch-laadusta, joka haihduttaa kosteuden nopeasti. Äärimmäisen monikäyttöinen tuote, jolla teet aina tyylikkään vaikutuksen.
Lisätietoa
Kuvaus Kukapa voisi vastustaa ripausta säihkettä, jonka hopeanhohtoiset vetoketjut ja strassikivin koristellut logot tähän Luhdan välikerrostakkiin tuovat? Jotta tuote ei jää käyttömukavuudessakaan alakynteen, se on valmistettu joustavasta stretch-laadusta, joka haihduttaa kosteuden nopeasti. Äärimmäisen monikäyttöinen tuote, jolla teet aina tyylikkään vaikutuksen.
Long Description Luhta midlayer takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Logomerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Tikattuja osioita. Strassiyksityiskohtia. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 92% polyesteri, 8% elastaani
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.