Luhta Iirislahti

Luhta midlayer takki naisille
Sporttinen, mukavan tuntuinen ja miellyttävän lämmin. Nämä ominaisuudet kuvaavat parhaiten Luhdan kevyesti topattua midlayeriä. Neljään suuntaan joustava stretch-materiaali tekee tuotteesta vaivattoman valinnan kaikkeen liikuntaan, ja tekninen kangas huolehtii, että kosteus ei jää iholle vaan olo pysyy miellyttävän kuivana koko päivän ajan. Viileinä päivinä tikattu luomus on valinta, jossa muodikkuus ja käytännöllisyys yhdistyvät. Etupuolen untuvajäljitelmätoppaus lämmittää miellyttävästi vielä kosteanakin, jos pieni sadekuuro sattuu yllättämään.
Lisätietoa
Kuvaus Sporttinen, mukavan tuntuinen ja miellyttävän lämmin. Nämä ominaisuudet kuvaavat parhaiten Luhdan kevyesti topattua midlayeriä. Neljään suuntaan joustava stretch-materiaali tekee tuotteesta vaivattoman valinnan kaikkeen liikuntaan, ja tekninen kangas huolehtii, että kosteus ei jää iholle vaan olo pysyy miellyttävän kuivana koko päivän ajan. Viileinä päivinä tikattu luomus on valinta, jossa muodikkuus ja käytännöllisyys yhdistyvät. Etupuolen untuvajäljitelmätoppaus lämmittää miellyttävästi vielä kosteanakin, jos pieni sadekuuro sattuu yllättämään.
Long Description Luhta midlayer takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Logomerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Tikattuja osioita. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 92% polyesteri, 8% elastaani
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.