Luhta Iiruu

Luhta midlayer takki naisille
Sporttisen hienostunut midlayer muodikkaaseen arkeen! Luhdan välikerrostakki on höystetty hienoisilla vaikutteilla eläinmaailmasta. Tuotteen hihoissa käytetty stretch-materiaali huolehtii täydellisestä liikkumavapaudesta, ja sen pehmeäksi harjattu sisäpuoli tuntuu miellyttävältä ja lämpimältä ihoa vasten. Hopeanhohtoiset vetoketjut korostavat eleganttia lookia ja antavat tuotteelle upean loppusilauksen.
Lisätietoa
Kuvaus Sporttisen hienostunut midlayer muodikkaaseen arkeen! Luhdan välikerrostakki on höystetty hienoisilla vaikutteilla eläinmaailmasta. Tuotteen hihoissa käytetty stretch-materiaali huolehtii täydellisestä liikkumavapaudesta, ja sen pehmeäksi harjattu sisäpuoli tuntuu miellyttävältä ja lämpimältä ihoa vasten. Hopeanhohtoiset vetoketjut korostavat eleganttia lookia ja antavat tuotteelle upean loppusilauksen.
Long Description Luhta midlayer takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Logomerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 80% polyesteri, 20% villa
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.