Luhta Iisala

Luhta midlayer takki naisille
Kun liikkumavapaus ratkaisee. Huippujoustavien materiaalien yhdistelmä tekee tästä midlayeristä kaikkien aikojen mukavimman välikerrostakin. Kangas ei jousta ainoastaan kahteen, vaan kaikkiaan neljään suuntaan, mikä takaa täydellisen liikkumavapauden ja optimaalisen käyttömukavuuden. Se palaa kuitenkin aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Laadukas kangas selviää minkä tahansa ulkoiluaktiviteetin asettamista haasteista.
Lisätietoa
Kuvaus Kun liikkumavapaus ratkaisee. Huippujoustavien materiaalien yhdistelmä tekee tästä midlayeristä kaikkien aikojen mukavimman välikerrostakin. Kangas ei jousta ainoastaan kahteen, vaan kaikkiaan neljään suuntaan, mikä takaa täydellisen liikkumavapauden ja optimaalisen käyttömukavuuden. Se palaa kuitenkin aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Laadukas kangas selviää minkä tahansa ulkoiluaktiviteetin asettamista haasteista.
Long Description Luhta midlayer takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Logomerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 83% polyesteri, 15% akryyli, 2% elastaani
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä silitä koristelua.