Luhta Iisinki

Luhta midlayer takki naisille
Tämä helppo midlayer kuuluu vaatekaapin peruspilareihin alkusyksystä keskitalveen - lämpötilan mukaan päällys- tai välikerroksena. Koska takki on valmistettu synteettisestä polyesteristä, se ei ime itseensä kosteutta juuri lainkaan ja kuivuu nopeasti. Tästä syystä se sopii erinomaisesti urheilullisiin aktiviteetteihin. Kankaassa oleva elastaani tekee midlayeristä erityisen joustavan, jotta liikkuminen sujuu ilman rajoituksia.
Lisätietoa
Kuvaus Tämä helppo midlayer kuuluu vaatekaapin peruspilareihin alkusyksystä keskitalveen - lämpötilan mukaan päällys- tai välikerroksena. Koska takki on valmistettu synteettisestä polyesteristä, se ei ime itseensä kosteutta juuri lainkaan ja kuivuu nopeasti. Tästä syystä se sopii erinomaisesti urheilullisiin aktiviteetteihin. Kankaassa oleva elastaani tekee midlayeristä erityisen joustavan, jotta liikkuminen sujuu ilman rajoituksia.
Long Description Luhta midlayer takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Ei kemiallista pesua. Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 93% polyesteri, 7% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.