Luhta Iisniemi

Luhta midlayer takki naisille
Välikerrostakin tyylikäs kuviointi huokuu ajatonta klassisuutta. Kukapa voisi vastustaa ripausta säihkettä, joka tuotteeseen on tuotu hopeanhohtoisilla vetoketjuilla ja strassikivin koristelluilla logoilla? Jotta midlayer ei jää käyttömukavuudessakaan alakynteen, se on valmistettu joustavasta stretch-laadusta. Vartalo-osassa ei ole vuoria, joten tuote on erityisen kevyt päällä. Äärimmäisen monikäyttöinen välitakki, jolla teet aina tyylikkään vaikutuksen.
Lisätietoa
Kuvaus Välikerrostakin tyylikäs kuviointi huokuu ajatonta klassisuutta. Kukapa voisi vastustaa ripausta säihkettä, joka tuotteeseen on tuotu hopeanhohtoisilla vetoketjuilla ja strassikivin koristelluilla logoilla? Jotta midlayer ei jää käyttömukavuudessakaan alakynteen, se on valmistettu joustavasta stretch-laadusta. Vartalo-osassa ei ole vuoria, joten tuote on erityisen kevyt päällä. Äärimmäisen monikäyttöinen välitakki, jolla teet aina tyylikkään vaikutuksen.
Long Description Luhta midlayer takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Strassiyksityiskohtia. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 57% akryyli, 40% polyesteri, 3% elastaani
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä silitä koristelua.