Luhta Iissalo

Luhta midlayer takki naisille
Kapealinjainen midlayer muodikkaaseen arkeen! Silkinpehmeään keskiosaan on haettu vaikutteita eläinmaailmasta trendikkään minifur-karvan muodossa. Pystysuuntaan kulkevat vetoketjutaskut korostavat entisestään vyötäröä imartelevaa lookia.
Lisätietoa
Kuvaus Kapealinjainen midlayer muodikkaaseen arkeen! Silkinpehmeään keskiosaan on haettu vaikutteita eläinmaailmasta trendikkään minifur-karvan muodossa. Pystysuuntaan kulkevat vetoketjutaskut korostavat entisestään vyötäröä imartelevaa lookia.
Long Description Luhta midlayer takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Joustava helma lisää liikkumisen vapautta. Logomerkki. Joustavat hihansuut. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Käsinpesu 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.